Tevreden klanten

Bonjour,

 

Je souhaite remercier le plus chaleureusement possible toute l’équipe de la Besace à Bohan, c’est-à-dire Ruth, Jean-Michel et les aidants, qui au cours de notre séjour, ont fait preuve de leurs qualités pour le rendre, précisément, le plus agréable possible.

Je ne saurais oublier votre amabilité, votre disponibilité  et votre gentillesse, mais aussi votre écoute chaleureuse et attentive de tous les instants, quelle que soit votre charge de travail et votre fatigue sans doute.

Votre sens de l'hospitalité, votre bonne humeur et votre désir de nous faire découvrir la région (en camion militaire) nous ont permis de passer un séjour très agréable, placées sous le signe de l'amitié et de la découverte.

Sans oublier, l'excellente nourriture et "not but least le BBQ du dimanche" au bord de la Semois, quel bonheur, nous nous sommes régalés ;-)

La "Besace à Bohan , c'est sûre, nous y reviendrons!

Cordialement

Thierry De Greef (OVS)

Vanwege : Randocool

Vorig jaar waren we met onze klas te gast in het vernieuwde J-Club De Knzapzak. Een prachtige locatie aan de Semois. We hebben gekajakt met de ganse groep. De kinderen hebben zich goed geamuseerd. Een aanrader voor elke school die nog op zoek is naar een plek voor bosklassen. de beverexcursie was heel leuk en verrijkend. Groetjes aan het hele team in Bohan en tot in mei!

 

Vanwege : D. Desmet

hoi, hoi

In de paasvakantie komt onze groep samen in de Knapzak! ik kijk ernaar uit!!!!

Vanwege : Fanny

Onze zoon was op vakantiekamp bij jullie. Hij vond het bijzonder leuk! Dank voor de goede zorgen. Wanneer worden we bericht over de vakanties 2013? Zijn er ook kampen in de paasvakantie?

Vanwege : Fien

We komen zeker terug. De afvaart van de Semois was bijzonder leuk. Tot volgend jaar.

Vanwege : Jacques

Prima gelegen in alle stilte. Meer moet dat niet zijn. 

Vanwege : Ann

Je herkent helemaal niks meer van het vorige centrum. Dit is helemaal nieuw. Met zoon pingpong gespeeld. Er waren een groepje kinderen aanwezig met monitoren en hij heeft nieuwe vriendjes gemaakt. Hij wil volgend jaar zeker terugkomen! Als je even wegwilt van de drukke dan is deze plaats wel de juiste plaats!

Vanwege : Lieve Ghesqière

Wat een prachtige plaats om te verblijven? Lekker eten, Belgische kost maar goed. Vriendelijke bediening. Zeer rustig en stil om te slapen. De kamers zijn nieuw. We hebben een leuke uitstap gedaan en een fixe wandeling gemaakt. Stoel genomen en mij aan de rand van de Semois gezet met een lekker glaasje in de hand.

Vanwege : Frans

We waren aangenaam verrast van het nieuwe gebouw, heel mooi, fris met een goede bediening in een aangename omgeving. Zeer rustig en stil. Een aanrader.

Vanwege : Jan Develter Hooikt