Het gebouw J-Club De Knapzak

Het gebouw werd recent (2012) gerenoveerd en is volledig toegankelijk voor personen met een beperking. Zo is er een lift aanwezig en zijn er 4 badkamers volledig aangepast aan rolstoelgebruikers. Het bevindt zich op een ruim privédomein in het midden van de natuur en aan de oever van de Semois.

De eetruimte biedt plaats aan 120 gasten. Daarnaast ligt de grote verwarmde veranda die als polyvalente ruimte zeer functioneel is voor grote groepen. Verder zijn er een 2 klaslokalen/vergaderruimtes. Het ganse gebouw is voorzien van centrale verwarming.

J-Club De Knapzak gebouw
La Besace chambres

De kamers in J-Club De Knapzak

We hebben 32 kamers (2 tot 8 personen) met elk een eigen badkamer (toilet, wastafel, douche) waarvan 4 kamers volledig aangepast zijn voor mindervalide personen (inloopdouche).

Met een totaal van 130 bedden zijn we voorzien om grote groepen te verwelkomen. Handig om weten is dat voor scholen en groepen het bedlinnen inbegrepen zijn in de prijs.

De vriendelijke service krijg je er gratis bij!

Ontspannen aan de bar of op het terras

Tijdens de zomerperiode is de bar dagelijks open van 11.00 uur tot 22.00 uur. Bij mooi weer kan u zelfs plaats nemen op ons terras met zicht op en de voeten in de Semois. De gevarieerde kaart en vriendelijke bediening zijn onlosmakelijk verbonden aan deze unieke locatie.

Ons gebouw wordt omringd door bossen die voor tal van activiteiten kunnen gebruikt worden. We zijn bereikbaar met de auto(bus), die je kan laten staan op onze grote parking.

Bar J-Club De Knapzak Ardennen
Eetzaal2

Op zoek naar een feestzaal ?

In J-Club de Knapzak kan je verschillende ruimtes huren voor speciale gelegenheden of evenementen: vergaderingen lezingen presentaties workshops babyborrel communie/lentefeest trouwfeest.

Hierbij kan je gebruik maken van de verschillende mogelijkheden:

  • scherm met beamer
  • geluidsinstallatie en belichting
  • catering
  • overnachting

Neem contact met ons op en we maken voor jou een zeer interessante offerte!