Zeg je bosklassen, dan zeg je Bohan!

Scholen kunnen bij ons terecht voor echte bosklassen. Je bevindt je te midden van de pure natuur met de voeten net niet in de Semois. J-Club De Knapzak is dan ook de ideale uitvalsbasis om de verschillende natuurlijke fenomenen te bewonderen. Maar evenzeer staan plezier maken en amusement centraal in ons vakantiecentrum. Daarvoor kan je gebruik maken van onze uitgebreide faciliteiten. Op het domein is er voldoende ruimte om met een ganse bende te spelen en te ravotten.

Het vlakbij gelegen centrum van Bohan is de ideale setting voor een stadsspel of een fotozoektocht. Ook de wandeling naar het kruis is een aanrader want eenmaal boven heb je een uniek zicht op Bohan aan de Semois.

Zoek je het iets verder dan hebben we de nodige partners waarmee we uitstappen kunnen organiseren voor een halve dag of een hele dag. Zo liggen een daguitstap naar de burcht van Bouillon, een steengroeve, imkerij, kinderboerderij en veel meer binnen de mogelijkheden.

Uiteraard kan een kajaktocht op de Semois niet ontbreken. Jullie worden opgehaald met de bus en vervolgens kajakken jullie tot aan ons vakantiecentrum, waar je vanuit de kajak recht naar je kamer kan wandelen voor een deugddoende douche.

De laatste avond kan er afscheid genomen worden met een spetterend kampvuur aan de oevers van de Semois. Zo zal de herinnering aan deze fantastische bosklassen nog lang nazinderen.

Tarieven bij scholen, van maandagnamiddag tot vrijdagnamiddag voor 4 overnachtingen in volpension:

  • kleuter- en lager onderwijs: € 180        
  • secundair onderwijs: € 190
  • hoger onderwijs: € 206
Chambre 8 personnes
Familie en groepen in de Ardennen

Team spirit in de Ardennen

Ook voor groepen, verenigingen, clubs en bedrijven zijn de mogelijkheden in J-Club De Knapzak onuitputtelijk!

Onze accommodatie biedt de mogelijkheid om opleidingen, presentaties, spel en sport te combineren, volledig naar eigen wens. Samen met onze externe partner Récréalle kunnen we een programma uitwerken waar ook de nodige uitdagingen en avontuur aan bod komen. Zo kunnen paintball, een duizelingwekkend hoogteparcours, segway, boogschieten, kajak, muurklimmen, bowling zorgen voor een zeer uitgebreid en gevarieerd pakket aan activiteiten.

Zo maak je van jouw verblijf een heuse teambuilding! We voorzien alvast 2 kant-en-klare pakketten: het sportief pakket voor de sportieveling en een Bourgondisch pakket voor de levensgenieter pur sang. Indien je het nog meer wil afstemmen op je eigen voorkeur, kan je opteren voor een pakket op maat.